Naambordje Leuven

69,95

Levertijd: 10 werkdagen
Verzendkosten: Nederland: gratis | België: € 5,95

Naambordje Belgisch hardsteen 15/15 cm

Artikelnummer: NB 204578 Categorieën: ,
Afmeting 15 / 15 cm
Materiaal Belgisch hardsteen
Bevestiging Onzichtbaar aan de achterzijde
Bevestigingsmateriaal Bijgeleverd
Bewerking Graveren
Levertijd 10 werkdagen
Verzendwijze Pakketpost
Verzendkosten Nederland gratis, België 5,95 euro
Lay-out Maximaal 10 letters / tekens per regel

De naamborden en huisnummers van Belgisch hardsteen worden door ons op ambachtelijke wijze in eigen atelier bewerkt tot een uniek en persoonlijk product. Omdat wij alle naamborden en huisnummers in eigen beheer produceren, is het voor u eventueel mogelijk om zelf de afmeting te bepalen of een persoonlijk symbool toe te voegen. Onze eigen productie betekent voor u; de laagste prijs, een snelle levering en gemaakt met verstand van natuursteen.

De teksten op de naamborden en huisnummers van Naambordjeswinkel worden verheven (erop liggend) of gegraveerd aangebracht (verdiept). Verheven letters/tekens zijn gelijk van kleur en tekening als de donkere natuursteen. De belettering wordt niet met een laser aangebracht (oppervlakkig) zoals bij andere webshops. Kiest u voor een gegraveerde of verheven belettering, dan kiest u voor duurzaamheid en vakmanschap

 

Belgisch hardsteen heeft een tijdloos- en natuurlijk uiterlijk. Bovendien is het zeer duurzaam. Dat maakt het uitermate geschikt voor het maken van naamborden en huisnummers. De authentieke schoonheid van natuursteen wint met de jaren enkel aan pracht. En in tegenstelling tot andere materialen behoudt natuursteen ook na jaren nog zijn kwaliteiten. Belgisch hardsteen is onderhoudsvrij. Het heeft een uiterlijk dat gekenmerkt wordt door fossielen, aders en door zijn mooie grijs/blauwe kleur.

Extra informatie

Levertijd

10 werkdagen

Verzendkosten

Nederland: gratis | België: € 5,95

  • KADOBONNEN

    KLANTENSERVICE

    MONTAGE

    VERZENDING