Skip to main content

Laagste prijs garantie

Gratis verzending

Klantwaardering 9.1

Veilig achteraf betalen

Maatwerk mogelijk
  • Laagste prijsgarantie
  • Ruimste keuze
  • Veilig achteraf betalen
  • Maatwerk mogelijk
  • Eigen productie
  • Snelle levering

Naamplaatje deur

Bij de naambordjeswinkel vinden we dat uw deur een prachtige naamplaatje verdient! Hier vindt u naambordjes van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Onze naambordjes zijn er in verschillende soorten en kleuren, denk bijvoorbeeld aan:

  • Leisteen naambordjes

Onze leisteenbordjes zijn altijd gemaakt van hoge kwaliteit leistenen. Dit leisteen bewerken wij vervolgens om een prachtig naambordje te creƫren. Het is onder andere mogelijk om namen of cijfers te laten graveren, en zelfs de kleur van het is te bepalen. Zo maken wij een leisteen naambordje dat perfect bij u past! Meer informatie over leisteen naambordjes vindt u hier.

  • Belgisch hardsteen naambordjes

Belgisch hardsteen naambordjes zijn erg handig voor iedereen die een mooi naambordje wilt, maar geen tijd heeft om deze grondig te onderhouden. Belgisch hardsteen is namelijk erg duurzaam en onderhoudsvrij. Dit betekent dat u jarenlang kunt genieten van uw naambordje! Meer informatie over Belgisch hardsteen naambordjes vindt u hier.

  • Glazen naambordjes

De glazen naambordjes die wij leveren zijn altijd gemaakt van hoge kwaliteit, duurzaam glas. Ze zijn ongeveer 8 tot 15 mm dik en worden met een bevestigingsset geleverd. Ook bieden we dunnere glazen naambordjes aan. Meer informatie hierover vindt u hier.

Hoge kwaliteit naamplaatjes

Naast de hierboven genoemde naambordjes bieden we nog veel meer mogelijkheden. Een compleet overzicht van onze producten vindt u bij naambordjes. Ook bieden wij de mogelijkheid om een naamplaatje volledig op maat te laten maken. Voor meer informatie hierover verzoeken we u om contact met ons op te nemen.

Prachtig naamplaatje voor uw deur

De naambordjeswinkel is van oorsprong een natuursteen-verwerkend bedrijf. In de loop van de jaren zijn we ons gaan specialiseren in het ontwerpen van naamborden, huisnummers en brievenbussen. Omdat wij zelf de naambordjes produceren kunt u bij ons de hoogste kwaliteit, de laagste prijs en de snelste levering verwachten!

×