Skip to main content

Laagste prijs garantie

Gratis verzending

Klantwaardering 9.1

Veilig achteraf betalen

Maatwerk mogelijk
  • Laagste prijsgarantie
  • Ruimste keuze
  • Veilig achteraf betalen
  • Maatwerk mogelijk
  • Eigen productie
  • Snelle levering

Welkom bij Naambordjeswinkel

Op deze site vindt u een ruime keuze in naambordjes en huisnummers gemaakt van rvs, leisteen, Belgisch hardsteen, natuursteen en glas. Van orgine zijn wij een natuursteen-verwerkend bedrijf. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van naamborden, huisnummers en brievenbussen.

Alle naamborden en huisnummers van Naambordjeswinkel worden in eigen atelier geproduceerd / bewerkt. Dit betekent voor u een snelle levering, de laagste prijs, de beste kwaliteit en met gevoel voor detail voor u gemaakt. Omdat alle naamborden en huisnummers in eigen huis gemaakt worden, is het mogelijk om eigen ideeƫn in het ontwerp te verwerken , of indien u wenst de afmeting van het naambord of huisnummer aan te passen. Alle prijzen van de naambordjes en huisnummers zijn inclusief verzend- en verpakkingskosten.

De bij ons bestelde naamborden en huisnummers worden gratis door GLS bij u bezorgd. Heeft u vragen of opmerkingen ? Dan horen wij het graag. U kunt snel en gemakkelijk contact met ons opnemen via de contactpagina. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken.

BEDRIJFSGEGEVENS:

Naambordjeswinkel.nl
Bijsterhuizen 31-25
6604 LV Wijchen
BTWnr.: 1641.76081.B01
KvK: 69048703
ING BANK: 9235380 t.n.v. dapada
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL76INGB0009235380
Tel: 024-3732323
E-mail: info@naambordjeswinkel.nl

IVM met vakantiesluiting van 24 juni t/m 11 augustus zijn wij in deze periode telefonisch niet bereikbaar. Vragen per mail worden wel beantwoord.

×