Skip to main content

Laagste prijs garantie

Gratis verzending

Klantwaardering 9.1

Veilig achteraf betalen

Maatwerk mogelijk
  • Laagste prijsgarantie
  • Ruimste keuze
  • Veilig achteraf betalen
  • Maatwerk mogelijk
  • Eigen productie
  • Snelle levering

Verzending

Bezorginformatie, handig om te weten

De naamborden en huisnummers van naambordjeswinkel.nl worden in Nederland gratis bij u bezorgt, voor bezorging in België vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van 5,95 euro.

Ons streven is om er voor te zorgen om het bezorgproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom hebben wij als betrouwbare partner GLS Europe gekozen voor de bezorging  van onze bestellingen. Wij bezorgen aan het adres van uw keuze tussen 9.00 uur en 18.00 uur. Dit kan aan huis zijn, maar ook uw werkadres of bij een vriend(in). Mocht u niet aanwezig zijn als de bestelling wordt afgeleverd, dan wordt er een kaartje in uw brievenbus achtergelaten. Op deze kaart vind u de informatie die u nodig heeft om uw bestelling op een voor u geschikte datum te laten bezorgen. Ook is het mogelijk om voor een ander afleveradres te kiezen.

Al onze naambordjes en huisnummers worden door ons verzekerd tegen breuk of beschadiging tijdens het transport. De kosten van deze service zijn voor onze rekening. Elke bestelling wordt door ons degelijk verpakt. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het toch voorkomen dat er iets beschadigd raakt. Mocht er schade zijn opgetreden, dan vragen wij u om de schade schriftelijk binnen 24 uur aan ons door te geven. Dat kan door een email te sturen naar: info@naambordjeswinkel.nl.

×